Boerenjongens - creatief communicatiebureau
logo-ademInn copy.jpg

Adem Inn - Retail identity

Ook een nieuwe retail identity, huisstijl of gewoon een logo nodig? Bekijk deze case en neem nu contact met ons op. 

Adem Inn

Retail identity

 

Rotterdam is een uniek plekje rijker. Een plek waar je leuke en interessante mensen tegenkomt en een lekker bakkie koffie kan drinken in een gezellig hip straatje in de stad. Uniek? Gewoon een cafeetje, toch? Ja en nee. Het is bij Adem Inn heel gemoedelijk en in veel andere opzichten zou het zomaar een leuk cafeetje kunnen zijn maar nee, er is meer. Adem Inn is vooral een plek om je even terug te trekken uit de hectiek van alle dag. Het is daar lekker stil en ze doen het vooral rustig aan. Zelfs de koffie die er wordt geschonken, druppelt rustig in het kopje. Zet je mobieltje uit en laad jezélf op. Even rustig in- en uitademen.

Adem Inn is verdeeld in 2 levels. Het voorste gedeelte is het 'drukke' gedeelte waar je je koffie bestelt. Er staat een leestafel en op het balkon vind je diverse boeken om in alle rust te lezen en waar je met gelijkgestemden natuurlijk ook over kan praten.Het achterste gedeelte van de koffiebar, waar het echt stil is, ligt een verdieping lager en is de plek om te relaxen en ongestoord te rusten.

Stil betekent niet dat er niets gebeurd. Voor wie het wil is er inspiratie en kennis te vinden over religie, filosofie en spiritualiteit.  Maar er zijn ook interessante thema-avonden, cursussen, lezingen, films en events. Het programma hiervan vind je op deze website.

Voor een momentje voor jezelf ben je bij Adem Inn op ieder tijdstip van de dag van harte welkom. Ga een keer langs en ervaar het zelf!

Gerealiseerd : Strategie, huisstijl, advies inrichting, design- en webdevelopment

Logo AdemInn

Logo AdemInn

winkel-cafe-ademinn
inrichting-ademinn-retail
eigenaarresse-ademinn
facebook-ademinn-ontwerp
Twitter-ademinn-ontwerp.png