Boerenjongens - creatief communicatiebureau
Schermafbeelding+2017-06-19+om+11.58.36.jpg

Prominent verpakkingen

Product verpakking : Voor iedere tomaat soort is een illustratie gemaakt die wij vervolgens verwerkten in het ontwerp voor de verpakking.

Prominent

Verpakkingen - Product branding

De kracht van ambacht in een verpakking.

Een fijne opdracht van de leverancier van toptomaten: Prominent. Ontwerp een verpakkingslijn voor onze diverse tomaten. Gaaf om te doen! Één omdat we iets kunnen ontwerpen voor een vers product van topkwaliteit en ten tweede omdat we veel vrijheid kregen in de aanpak. Voor deze klus hebben we de samenwerking gezocht met illustratrice Loes Van Oosten.

Loes van Oosten  maakt sterk grafische beelden en gebruikt technieken als zeefdruk en stempeldruk. Handgemaakt. Met de vingers in de inkt dus. Die combinatie van krachtige handgemaakte beelden past perfect bij de ambacht en liefde die in de tomaten wordt gestopt. Voor iedere tomaat soort is een illustratie gemaakt die wij vervolgens verwerkten in het ontwerp voor de verpakking. Het leek ons erg cool om het ontwerp door te laten lopen, zodat je één grote muur van tomaten krijgt als je de dozen op elkaar stapelt. Volgens ons is het aardig gelukt..

Gerealiseerd: verpakkingen, doorontwikkeling huisstijl

prominent-doos-verpakking.jpg
IMG_2287 bew.jpg
IMG_2346.JPG
IMG_2258.JPG