Boerenjongens - creatief communicatiebureau
Smart-Industry-gif.gif

Smart Industry - Video promotion

Wij kregen de opdracht een website te ontwerpen en een inspirerend filmpje te maken. Het filmpje is in samenwerking met Urrebuk ontwikkeld.

Smart Industry

Video promotion

 

Nederland kwalificeert zich lastig voor voetbaltoernooien tegenwoordig - en dat is erg jammer - maar we zijn gelukkig nog steeds erg goed in een aantal andere dingen. Design bijvoorbeeld en logistiek. Maar ook in het bedenken van slimme systemen om slimme producten mee te produceren. Eigenlijk hebben die talenten samen met de steeds grotere vooruitgang in nieuwe technologieën

zoals: big data processing, het Internet of Things, robots, 3D-printing, nanotechnologie en sensortechnologie voor een hele nieuwe sector gezorgd. Die sector heet niet voor niets Smart Industry want het is best slim wat er gebeurt allemaal. En een sector heeft natuurlijk een eigen platform nodig om het publiek te informeren en stakeholders te inspireren.

Hiervoor kregen wij de opdracht een website te ontwerpen en een inspirerend filmpje te maken. Het filmpje is in samenwerking met Urrebuk gemaakt en geeft in sneltreinvaart een overzicht van allerlei nieuwe technieken die we steeds meer gaan gebruiken. Erg gaaf om te zien dat wat vroeger science fiction was nu echt werkelijkheid is geworden.

Gerealiseerd : website ontwerp & development, realisatie van een film (explanimation).

Smart-Industry-logo.jpg
Website-Smart-Industry.jpg
app-Smart-Industry.jpg