Boerenjongens - creatief communicatiebureau
Van Iperen thumbnail.jpg

Van Iperen - Restyling corporate branding

Geweldig dat juist wij Van Iperen mochten helpen om de kussens eens flink op te schudden door voor een goed verhaal en nieuwe frisse visuele identiteit te zorgen aan de hand van een goed dichtgetimmerde communicatiestrategie.

Van Iperen

Restyling corporate branding

Met de voeten in de aarde.

Van Iperen levert producten voor o.a. gewasbescherming en -versterking voor akkerbouwers, telers en kwekers en heeft een schat aan kennis voor een succesvolle oogst. Daar zijn wij van Boerenjongens gek op. Geweldig dat juist wij Van Iperen mochten helpen om de kussens eens flink op te schudden door voor een goed verhaal en nieuwe frisse visuele identiteit te zorgen aan de hand van een goed dichtgetimmerde communicatiestrategie. 

Van Iperen bedient verschillende sectoren: akkerbouw, tuinbouw, fruitteelt, bloembollenteelt, veehouderij en groenvoorziening. Elke sector werkt net even anders. Vandaar dat de communicatiestrategie erop gericht is om deze sectoren zich meer van elkaar te laten onderscheiden, zowel qua boodschap maar ook visueel door iedere sector een andere kleur en eigen fotografie te geven. Fotografie van Robin Utrecht.

Het was interessant om door gezamenlijke sessies en interviews met de verschillende divisies van Van Iperen meer te leren over het bedrijf en om daar een helder verhaal van te smeden en van daaruit tot een sprekende pay-off te komen die de kern en de visie van Van Iperen uitdraagt: ‘groeispecialist sinds 1921’. 

Om de implementatie van de restyling en de website iperen.com (in samenwerking met T100) op tijd af te krijgen hebben wij en het communicatieteam van Van Iperen keihard aan de kar getrokken en we zijn er met recht trots op dat het is gelukt en het resultaat er verfrissend uitziet en tegelijk goed bij Van Iperen past. 

Gerealiseerd:

- Implementatie nieuwe huisstijl in alle communicatiemiddelen
- Website
- Fotografie
- Belettering wagenpark

 

- Communicatiestrategie
- Corporate Story
- Restyling huisstijl

van-iperen-logo.jpg
Alle Sectoren_RGB-01.jpg
van-iperen-visitekaartje.jpg
van-iperen-campagnebeeld.jpg
van-iperen-campagnebeeld-kas.jpg
van-iperen-website.jpg
van-iperen-doosje-aarde.jpg
van-iperen-vrachtwagenbestickering.jpg