Boerenjongens - creatief communicatiebureau

War Child - Mailpack - Printed media campagne

Deze verzameling van geprinte media is een vertaling van de ouderwetse dossiermap met losse foto’s, landkaarten, krantenknipsels, etc.

War Child 

Mailpack - Printed media campagne

 

Colombia is een land met hoge criminaliteit en een land waarin men het niet zo nauw neemt met mensenrechten. En als zo vaak zijn het vooral kinderen die daarvan de dupe zijn. Geen of slecht onderwijs en geen veilige plek om op te groeien. Om deze kinderen in Colombia te helpen is War Child een programma gestart.

Dit programma met een persoonlijke benadering kost 1.000.000 euro. Dit geld moet komen van donateurs. In dit geval van vermogende donateurs die wat kunnen missen. Hiervoor heeft War Child door ons een mailpack laten ontwikkelen.

Deze verzameling van geprinte media is een vertaling van de ouderwetse dossiermap met losse foto’s, landkaarten, krantenknipsels, etc. Hiermee willen we de donateurs meegeven dat ze daadwerkelijk betrokken zijn in de aanpak van War Child in dit geval in onder andere Chocó, Colombia. En dat het gaat over persoonlijke verhalen van echte mensen in een moeilijke situatie.

Tooske Ragas de ambassadeur van War Child is zelf in Colombia geweest. Zij roept op om een verschil te maken in het leven van Colombiaanse kinderen. Voor 500.000 euro kan War Child haar programma ook in 2017 opstarten. 

Wil je War Child steunen, doneer dan hier.

Gerealiseerd: Campagne, Mailpack (verzameling printed media)

Logo War Child 

Logo War Child 

Mailpack - War Child

Mailpack - War Child

Brieven opmaak - War Child

Brieven opmaak - War Child