Boerenjongens - creatief communicatiebureau

Wie zijn de jongens en meisjes? - Team Boerenjongens - Medewerkers

Het team van Boerenjongens. Bekijk ook direct hier onze achterban. We horen het wel wat je er vond. 

IT’S A FAMILY AFFAIR

We houden van onze familie. En als het moet zetten we ze ook in om ons te promoten. Of ze er nou verstand van hebben of niet. Bekijk de filmpjes en ontdek de roots van Boerenjongens.


Rens Putman

Rens Putman

Wie is Rens?
Creatief monster uit het oosten van het land (Beek, gemeente Montferland). Bijt zich in iedere opdracht vast totdat het ‘ei’ is gelegd. Houdt van de kracht van de eenvoud en duidelijke keuzes. Specialiteit: vanuit een onmogelijke positie een stift op maat geven tijdens het potje voetbal op woensdag (wordt alleen niet door anderen bevestigd). 

Dennis Soeters

Dennis Soeters

Wie is Dennis?
Rustpunt en wervelwind in één persoon. Onaflatende nieuwsgierigheid naar de laatste ontwikkelingen van digitale media maken van hem de ideale ontwerper en sparringspartner voor het ontwikkelen van websites. Is als geen ander in staat de ander het gevoel te geven dat het wel goed komt; hetgeen ook vaak waar is. Heeft soms moeite zijn enthousiasme te bedwingen, wat kan leiden tot blauwe plekken als het tegenzit.

Marieke van Vliet

Marieke van Vliet

Wie is Marieke?
Terwijl we druk zijn om een strategisch communicatieplan op tijd af te krijgen moet er straks een website opgeleverd worden en zijn we ondertussen druk bezig met een huisstijl presentatie voor morgen. Het is dan wel fijn dat je een dijk van een project ‘slash’ accountmanager in je midden hebt. Godzijdank hebben wij Marieke die ons en onze klanten vakkundig en bekwaam door de waan van alle dag navigeert. Ze zit er altijd bovenop, houdt iedereen scherp en dat ook nog eens met de nodige dosis humor. Dat maakt het leven van een creatief communicatieburo een stuk relaxter!


Robin Schaap

Robin Schaap

Wie is Robin?
Een rasechte Westlander die vijf jaar gestudeerd heeft in Rotterdam en nu voor het 6e jaar in Rotterdam bezig is. Het is een stille jongen die af en toe met een flinke dosis humor uit de hoek kan komen. Hij is de dtp-er en het Schaap van het team en houdt erg van de vrijdagmiddag borrel! Dennis was ooit zijn stagebegeleider, nu zijn baas, dus over een aantal jaar... wie weet...

Edwin Stolze

Edwin Stolze

Wie is Edwin?
Rotterdammer met tuinders-roots. Een boerenjongen dus, maar dan in het digitale landschap. Raakt erg enthousiast als techniek en ontwerp samenkomen in resultaat waar iedereen blij van wordt. Daag hem uit, dan krijg je er iets moois voor terug.

Celine van der Meijs

Celine van der Meijs

Wie is Celine?
De enige echte Boerenjongen hier is een jonge dame, want zij heeft een Zündapp uit 1975! Met die brommer komt ze door weer en wind uit Maasdijk aangereden. Altijd nog sneller dan met het OV! Zit daarna de hele dag ook nog eens hele stoere dingen te maken hier. Haar stagebegeleiders Dennis en Rens vinden zichzelf ook heel stoer maar kunnen echt niet op tegen deze frisse Westlandse stagiaire met haar Zündapp.


Annemiek Soeters

Annemiek Soeters

Wie is Annemiek?
Harde grappen zijn niet voorbehouden aan de jongens hier. Het is door Annemiek verheven tot een kunstvorm. Gelukkig is haar lach harder dan haar grappen. En je lacht dan altijd een beetje schaapachtig mee. ‘Gelukkig, het was maar een grapje’, denk je dan. Elk bedrijf is gebaat bij een Annemiek. Al die dingen waar je niet aan toekomt worden door Annemiek opgevangen. de offertes, de planning, de facturen, administratie, projectbegeleiding, op tijd koffie in huis halen. Dat geeft rust. Al duurt die rust nooit heel erg lang want er hangt altijd weer een grap in de lucht. Help.