Boerenjongens - creatief communicatiebureau

Inspiratie - Blog Boerenjongens

Boerenjongens houden van scherpe, heldere maar ook onderscheidende mensen en producten. Die laten we daarom ook graag aan jullie zien.

Vette letters

Deze moesten we aan jullie laten zien. Erg mooi uitgevoerd en met een sterk design. Een verpakking uit Roemenië voor een kaasmerk. De identiteit van het merk doorgezet in de kaas. Smakelijk eten!

“Gruia is a new dairy brand created by Romanian agency Gavrila&Asociatii for Macromex, a leading distributor of frozen and chilled foods on the Romanian market. A simple design solution - “package as the identity” – and the client’s request of using wood textures as a way to inspire naturalness and convey approachability, led to a package line with a strong personality and highly differentiating shelf presence.” Zie de website van de dieline.com voor meer informatie.

InspriratieRobin Schaap