Boerenjongens - creatief communicatiebureau

Inspiratie - Blog Boerenjongens

Boerenjongens houden van scherpe, heldere maar ook onderscheidende mensen en producten. Die laten we daarom ook graag aan jullie zien.

BBQ bijbel

Het Braziliaanse merk Tramontina, dat keukenbenodigdheden verkoopt, heeft ingespeeld op de BBQ obsessie van het land door middel van een te gek kookboek. Een kookboek? Ja, maar niet zo maar een kookboek...

Een kookboek waar daadwerkelijk mee gekookt kan worden. Zoals een pagina gemaakt van zout, een snijplank, een schort, een slijpvel, etc. Zie onderstaand filmpje voor het volledige overzicht van alle coole functies.

Helaas is deze uitgebreide versie niet te koop. Er zijn 50 exemplaren gemaakt voor klanten en relaties van Tramontina. Wel komen er 2000 vereenvoudigde versies, die enkel in boekhandels in Brazilië zullen worden gekocht.