Boerenjongens - creatief communicatiebureau

Ons Boerenteam

We houden van onze familie. En als het moet zetten we ze ook in om ons te promoten. Of ze er nou verstand van hebben of niet. Bekijk de filmpjes en ontdek de roots van Boerenjongens.


 

Onze Familie

We houden van onze familie. En als het moet zetten we ze ook in om ons te promoten.
Of ze er nou verstand van hebben of niet. Bekijk de filmpjes en ontdek de roots van Boerenjongens.

 

Ons Boerenteam

Boerenjongens_medewerkers_260620181497.jpg
Dennis Soeters

Wie is Dennis?

Rustpunt en wervelwind in één persoon. Onaflatende nieuwsgierigheid naar de laatste ontwikkelingen van digitale media maken van hem de ideale ontwerper en sparringspartner voor het ontwikkelen van websites. Is als geen ander in staat de ander het gevoel te geven dat het wel goed komt; hetgeen ook vaak waar is. Heeft soms moeite zijn enthousiasme te bedwingen, wat kan leiden tot blauwe plekken als het tegenzit.

dennis@boerenjongens.net

M +31 6 814 774 84
T 010 476 78 99

Rens Putman

Wie is Rens?

Creatief monster uit het oosten van het land (Beek, gemeente Montferland). Bijt zich in iedere opdracht vast totdat het ‘ei’ is gelegd. Houdt van de kracht van de eenvoud en duidelijke keuzes. Specialiteit: vanuit een onmogelijke positie een stift op maat geven tijdens het potje voetbal op woensdag (wordt alleen niet door anderen bevestigd). 

rens@boerenjongens.net

M +31 6 146 946 68
T 010 476 78 99

Marieke van Vliet

Wie is Marieke?

Terwijl we druk zijn om een strategisch communicatieplan of een website op tijd af te krijgen hebben wij gelukkig, Marieke die ons en de klanten vakkundig en bekwaam door de waan van alle dag navigeert. Ze zit er altijd bovenop, houdt iedereen scherp en dat ook nog eens met de nodige dosis humor. Dat maakt het leven van een creatief communicatiebureau een stuk relaxter!

marieke@boerenjongens.net

M +31 6 535 052 32
T 010 476 78 99

Annemiek Soeters

Wie is Annemiek?

Harde grappen zijn niet voorbehouden aan de jongens hier. Het is door Annemiek verheven tot een kunstvorm. Gelukkig is haar lach harder dan haar grappen. Elk bedrijf is gebaat bij een Annemiek. Al die dingen waar je niet aan toekomt, worden door Annemiek opgevangen. de offertes, de planning, de facturen, administratie, projectbegeleiding, op tijd koffie in huis halen. Dat geeft rust. 

annemiek@boerenjongens.net

T 010 476 78 99

Robin Schaap

Wie is Robin?

Het Schaap in ons midden, maar nooit het buitenbeentje! Een rasechte Westlander die niet alleen zijn mening klaar heeft liggen, maar ook een flauwe mop (waar hij uiteraard zelf het hardst om lacht). Hij is altijd in voor een biertje, een goede podcast, of een potje voetballen in de pauze. Maar pas op, Robin lijkt zo lief… Ondertussen moet je goed op je bureaustoel letten. Je zit namelijk zo op de grond.

robin@boerenjongens.net

T 010 476 78 99

Celine van der Meijs

Wie is Celine?

De enige echte Boerenjongen hier is een jonge dame, want zij heeft een Zündapp uit 1975! Met die brommer komt ze door weer en wind uit Maasdijk aangereden. Altijd nog sneller dan met het OV! Zit daarna de hele dag ook nog eens hele stoere dingen te maken hier. Dennis en Rens vinden zichzelf ook heel stoer maar kunnen echt niet op tegen deze frisse Westlandse met haar Zündapp.

celine@boerenjongens.net

T 010 476 78 99

Edwin Stolze

Wie is Edwin?

Rotterdammer met tuinders-roots. Een boerenjongen dus, maar dan in het digitale landschap. Raakt erg enthousiast als techniek en ontwerp samenkomen in resultaat waar iedereen blij van wordt. Daag hem uit, dan krijg je er iets moois voor terug.

edwin@boerenjongens.net

M +31 6 462 613 91
T 010 476 78 99