Boerenjongens - creatief communicatiebureau

Inspiratie - Blog Boerenjongens

Boerenjongens houden van scherpe, heldere maar ook onderscheidende mensen en producten. Die laten we daarom ook graag aan jullie zien.

Wij houden van printen

Wij houden van printen. Maar we houden niet van de inkt die het milieu vervuilt. En daarom hebben lettertype experts, van Monotype, een poging gedaan om 's werelds mooiste en meest duurzame lettertype te creëren. Ze wilden geen compromis sluiten dat leesbaarheid voor duurzaamheid zou gaan; een milieu vriendelijk lettertype zal alleen gaan helpen als mensen deze daadwerkelijk gaan gebruiken. En het moet natuurlijk volledig gratis te downloaden zijn. Het resultaat: Ryman Eco, deze typo gebruikt 33% minder inkt dan de standaard lettertypes.

Dus downloaden, gebruiken en delen. Want het is niet alleen wat je schrijft, dat het een verschil kan maken. Het is ook hoe je het schrijft.

Download: Ryman Eco