Boerenjongens - creatief communicatiebureau

Inspiratie - Blog Boerenjongens

Boerenjongens houden van scherpe, heldere maar ook onderscheidende mensen en producten. Die laten we daarom ook graag aan jullie zien.

Overhemd en schoenen met een print van de Poop Emoji

De Poop Emoji (een vrolijke drol) is razend populair. Zo populair dat je er zelfs kleding van kan kopen.

Het grappige is dat het niet direct opvalt dat er poep op de kledingstukken staat afgebeeld. De beroemde emoticon is slim verwerkt in een drukke print. Kijk je echter van dichtbij dan herken je de vrolijke drol meteen.

De schoenen zijn al te koop via de website van Betabrand en voor het overhemd is een crowdfundingcampagne gestart. Mocht deze print helemaal niets voor je zijn, dan is het alsnog de moeite waard om eens rond te kijken op de website van Betabrand. Iedereen kan daar ideeën insturen voor (vaak inventieve) kleding. De beste inzendingen gaan een crowdfundingtraject in waarna ze te koop zullen zijn.