Boerenjongens - creatief communicatiebureau

Inspiratie - Blog Boerenjongens

Boerenjongens houden van scherpe, heldere maar ook onderscheidende mensen en producten. Die laten we daarom ook graag aan jullie zien.

Wij zijn gek op e-bikes

Rat_Rod_E-Bike

RAT ROD E-BIKE
Vandaag kan je op de AutoRAI een krantje ophalen, jezelf customizen en de helden van Rat Rod E-Bike ontmoeten. De Rat Rod E-bike is een ode aan de Board Track Races uit de jaren 1910-1925 waar bekende merken in de motorsport, zoals Harley-Davidson en Indian, op houten banen de competitie met elkaar aangingen. De ontwerpen van verschillende types Rat Rod E-bikes zijn een tribute aan de ontwerpen van toen, gecombineerd met het comfort van de hedendaagse technologie.

UNIEKE LOOK & FEEL
Het basismodel BT2 kan in vier kleuren worden geleverd: mat zwart, mat grijs, mat bruin en mat groen. Ook kun je een persoonlijk racenummer op de metalen tank laten zetten. Je kunt de BT2 verder customizen door de kleur van de velgen, spaken en banden uit te kiezen.