Boerenjongens - creatief communicatiebureau

Inspiratie - Blog Boerenjongens

Boerenjongens houden van scherpe, heldere maar ook onderscheidende mensen en producten. Die laten we daarom ook graag aan jullie zien.

Black water

blk. water is een mineraalwater met daarin ‘Fulvic Acid’. Fulvic bevat een overvloed aan natuurlijke plantaardige voedingsstoffen zoals natuurlijke elektrolyten, aminozuren, 77 mineralen, anti-oxidanten en een pH waarde van 8.0+. Deze mineralen zorgen voor de zwarte kleur van het water. Het is dus water, maar dan nog gezonder.

Tot zover de natuurkundeles. Wat ons echt interesseert is de verpakking. Deze is strak vormgegeven en er wordt op speelse wijze gebruik gemaakt van zwart en wit. Tevens is hij doorzichtig, zodat het zwarte water en de witte merknaam goed zichtbaar zijn. Tot het flesje leeg is, dan komt er een zin tevoorschijn die je op het eerste gezicht niet zag: ‘enjoy the dark side’. Een verwijzing naar de nieuwste Star Wars-film?