Boerenjongens - creatief communicatiebureau
PAO.gif

PAOTM - Corporate identity

Ook opzoek naar een betere vindbaarheid op jou website of webshop? Bekijk dan deze case van POA techniek en management en neem contact met ons op. 

PAOTM

Corporate identity

WIJSHEID UIT HET WESTEN

PAO, techniek en management, gevestigd aan de Bouwcampus in Delft, biedt opleidingen en cursussen voor diegene die nog slimmer willen worden. Alle onderwerpen die voor bouwkundigen, ingenieurs, architecten en constructeurs interessant zijn, worden behandeld en onderwezen. Het aanbod is gigantisch, we telden er zo’n 600. De uitdaging voor Boerenjongens was om de huisstijl op te frissen en om ervoor te zorgen dat het gemakkelijker is om op de website de cursus te vinden die je zoekt. 

Begin dit jaar is de website live gegaan. De bezoeker kan nu veel gemakkelijker zijn weg vinden en de website is fris en toegankelijker. Ga naar paotm.nl om het resultaat te bekijken.

Het live gaan van de website is bovendien het sluitstuk van de implementatie van een nieuwe corporate identity die we hebben ontworpen. In het logo is het oude symbool van PAO, het uiltje, teruggekeerd in een moderner jasje. Daarnaast draagt de fotografie van Pieters De Swart bij aan een heldere transparante ‘look and feel’. 

Gerealiseerd : Huisstijl, brochure, design- en webdevelopment

PAOTM logo

PAOTM logo

PAOTM Brochure

PAOTM Brochure

website-paotm