Boerenjongens - creatief communicatiebureau
tumbnail (1).jpg

Syngenta Flowers

Syngenta Flowers

Ik ga op reis en ik neem mee…

Een programmaboekje over de reis naar Afrika! Voor de “Syngenta Africa Tour 2018” creëerden wij op aanvraag een programmaboekje wat de planning voor de reizigers duidelijk maakte. Een opdracht die we met onze creativiteit, eigen hebben gemaakt.Met als doel om de relatie te versterken met de belangrijkste inkopers voor Syngenta. Neemt Syngenta hen mee naar haar Afrikaanse vestigingen: Ethiopia Cuttings in Addis Ababa en Kenya Cuttings in Nairobi. Een reis om niet alleen de boerderijen te ontdekken, maar ook de landen zelf. Want naast de bezoeken was er nog genoeg tijd voor een avontuurlijke safari.

Slim in elkaar gevouwen passen de programma’s perfect in elkaar. Grafisch en overzichtelijk gaat Syngenta op reis. De Afrikaanse medewerkers vormen het middelpunt van het programma en hun enthousiasme nodigt iedereen uit om een kijkje te nemen. Op weg naar een ervaring van het leven. Begroet jij de leeuw door het luikje?


Syngenta Flowers

Ik ga op reis en ik neem mee…

Een programmaboekje over de reis naar Afrika! Voor de “Syngenta Africa Tour 2018” creëerden wij op aanvraag een programmaboekje wat de planning voor de reizigers duidelijk maakte. Een opdracht die we met onze creativiteit, eigen hebben gemaakt. Met als doel om de relatie te versterken met de belangrijkste inkopers voor Syngenta. Syngenta neemt hen mee naar haar Afrikaanse vestigingen: Ethiopia Cuttings in Addis Ababa en Kenya Cuttings in Nairobi. Een reis om niet alleen de boerderijen te ontdekken, maar ook de landen zelf. Want naast de bezoeken was er nog genoeg tijd voor een avontuurlijke safari.

Slim in elkaar gevouwen passen de programma’s perfect in elkaar. Grafisch en overzichtelijk gaat Syngenta op reis. De Afrikaanse medewerkers vormen het middelpunt van het programma en hun enthousiasme nodigt iedereen uit om een kijkje te nemen. Op weg naar een ervaring voor het leven. Begroet jij de leeuw door het luikje?

IMG_4718_BW.jpg
IMG_4702_BW.jpg
IMG_5842_BW.jpg