Boerenjongens - creatief communicatiebureau

Inspiratie - Blog Boerenjongens

Boerenjongens houden van scherpe, heldere maar ook onderscheidende mensen en producten. Die laten we daarom ook graag aan jullie zien.

Een schitterend online magazine

Wij zijn nu bezig met ons eerste online magazine en dat is geweldig om te maken. We worden gek van alle mogelijkheden, binnenkort meer! Om jullie alvast een idee te geven wat de mogelijkheden zijn, staat hieronder wat informatie.

Online magazines verdienen een podiumplaats binnen je online communicatie
Bedrijven communiceren online meestal alleen via de website, e-mailnieuwsbrief en social media. Maar dan mis je een kans om een echt rijke, inhoudelijke ervaring te bieden! Periodieke publicaties zijn een uitgelezen instrument om in contact te blijven met je doelgroep en ze te inspireren. Door een online magazine niet geïsoleerd, maar in samenhang met website en social media in te zetten, creëer je het ideale platform om je doelgroep aan je te binden.

Een-krachtige-mix-van-website-social-media-en-magazines-ondersteunt-je-mediamerk-optimaal-595x349.jpg

Lees het complete artikel op Frankwaching.